RECENSIES ZANG, TINY HOUSE

Begeleid op gitaar door de peter Arno Geunes zong Marion voor ons het pacha mama lied bij het geboorteritueeltje van onze dochters. De live muziek, de vrije Nederlandse vertaling en haar warme aanwezigheid zorgden ervoor dat dit een sacraal moment werd. De klanken verbonden ons met elkaar. Ze gaven kracht en grond aan onze geboortewensen. Zo bereikten die wensen niet enkel ons hoofd, maar ook ieders hart en lichaam. Een ogenblik om te koesteren.
Familie Van Riet-D
1 mei 2019

Het was een aangename en leuke verrassing dat Marion een lied bracht op

ons feest, een toffe song waarvan je rillingen kreeg 🙂 Doe zo verder !

familie Deroo 1 september 2019

TINY HOUSE BEZOEK : JULI 2020

Op een mooie zomeravond bracht ik een Tiny house infobezoek bij Marion.

Toevallig zag ik eerder dat ze het huisje openstelt voor publiek, om zo mensen bekend te maken met het concept. Na de wagen te hebben geparkeerd, wandelde ik een landweg in en was verbaasd over de totaal andere omgeving en energie waarin ik terecht kwam. Bij aankomst een warm welkom ontvangen én dadelijk had ik zicht op het huisje. Zelf dacht ik klein te wonen,maar dit is toch nog een ietsiepietsie kleiner. Mijn eerste gedachte was, “huh, kan je daarin leven”? Ja dus, én met alle comfort dat je nodig hebt, toch voor mensen die reeds bewust leven. De woning is afgewerkt met duurzame materialen, waar je zelf inspraak in hebt. Je maakt het zo duur als je zelf wil. Het huisje is ook verplaatsbaar én vooral betaalbaar, ook belangrijk om over na te denken. Dank je wel Marion voor je gastvrijheid en informatie, je mag trots zijn op jezelf. Lieve groet, Anita Verholen : http://www.saveandmove.eu

ZANGSESSIES OP KAMER- VIA SKYPE TIJDENS CORONA EN NA VERHUIS WZC

Mijn zus Christine woont sinds kort in Ter Kempen, een woon zorg centrum in Meerhout. Christine kent Marion al heel lang, eerst via Familiezorg, later door de muzieksessies in Brugge. De muzieksessies gaan nu online door gezien de verre afstand. Het is een geweldige oplossing en zo heeft ze haar stukje”Brugge”nog bij haar. Christine is veel met muziek en muziekteksten bezig en naar die momenten kijkt ze steeds uit, klaar met haar teksten. Samen zingen fleurt telkens haar dag op. We zijn als familie van Christine dan ook dankbaar dat deze muzieksessies verder kunnen gezet worden. We kennen Marion als een zeer warm persoon en willen haar graag bedanken voor al haar hulp door de vele jaren heen. Marion, je maakt Christine haar wereld een stukje mooier. Ulla (zus Christine)

TINY HOUSE INFOBEZOEK JULI 2020(2 de recensie)

We kwamen via Marion in contact met het concept, Tiny House. Na een hartelijke ontvangst werden we ondergedompeld in een wereld van het concept. Heel goed doordacht,praktische inrichting, alles is aanwezig wat je nodig hebt. Een Tiny House kan je voor verschillende doeleinden gebruiken wat het interessant maakt. Last but not least, de verbinding met de natuur. Gewoon de max. Nogmaals bedankt. Verbindende groet, Anja Plets. http://www.vigoreshealth.be

TINY HOUSE INFOBEZOEK AUGUSTUS 2020

Vanochtend, na een rit van 2,5 uur, stonden we bij jou aan het houten hek ! Opkomende zon, schaapjes aan het grazen, warme ontvangst. Veel voordelen hoor, zo een bezoekje : “je voelt” de oppervlakte, je ziet de gebruikte materialen, je kan je eigen indeling erbij denken…. Fijn dat de deur voor ons open stond en bedankt voor de welgemeende uitleg! We staan nu ECHT in de startblokken voor ons eigen Tiny House!! Tot gauw, Sandra en Jozefien.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: